KIRŞEHİR / MERKEZ - Sırrı Kardeş İlkokulu

Ağu

24.08.2021 TARİHİNDE SAAT 10:00 DA İL MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ SÜLEYMAN AYDINOĞLU GÖZETİMİNDE,OKUL MÜDÜRÜ  ABDULLAH DELİBAŞ BAŞKANLIĞINDA,MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ HATİCE ERDOĞAN TURGUT YILMAZ,OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞAN YARDIMCIMIZ, BİR VELİ VE BİR ÖĞRETMENİMİZİN KATILIMLARIYLA ÇEKİLEN KURA İLE ÖĞRETMENLERİMİZİN ŞUBELERİ,ANASINIFI VE 1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN ŞUBELERİ BELİRLENMİŞTİR.TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.

Tem

Telafi de Bende Varım programı kapsamında okulumuzda etkinliklerimiz devam etmektedir.Zeka Oyunlarından Masal Anlatıcılığına,Doğa,Çevre Gezilerinden Anadolu Çocuk Oyunlarına kadar birçok etkinliğin yapıldığı Telafi de Bende Varım programına katılmak için okulumuza uğrayıp dilekçe ile başvuru yapmanız yeterli.

Nis

Büyük önder Atatürk'ün düşüncesinde çocuklar, milletin geleceğidir. Onlara duyduğu sarsılmaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak, millî bayramımız olan 23 Nisan'ı çocuklara armağan etmiştir.Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl koronavirüs önlemleri kapsamında çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.Sayın valimiz İbrahim AKIN'ın katılımlarıyla Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği çevrimiçi kutlama programına; 4/A sınıfı öğrencimiz Ela Nur SOYAL "23 Nisan" adlı şiiriyle, 8/C sınıfı öğrencimiz Mehlika DOĞAN " Günün Anlam ve Önemi" konuşmasıyla katıldı.Programın hazırlanmasında emeği geçen herkesi, öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Ara

Okulumuz Z-kütüphanesinin açılışını; Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şevket KARADENİZ,Şube Müdürlerimiz ve Okul Müdürlerimizin teşrifleriyle yaptık.Öğrencilerimiz tarafından büyük bir merakla beklenen Kütüphanemizin tüm öğrencilerimize ve okulumuza hayırlı olmasını diliyor emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığınca, çocukların gelişim sürecinde etkin birer rol model olan velileri pratik bilgilerle daha aktif bir şekilde desteklemek amacıyla hazırlanan "BİZDEN" adlı aylık bülten, velilerine ulaştırılmak üzere öğrencilere dağıtılacak.Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak, bir ekip işi olan eğitimin en önemli halkalarından birinin anne-babalar olduğunu belirtti.Selçuk, "BİZDEN" bülteninin salı günü çocuklar aracılığıyla velilere gönderileceğini duyurdu.

Eyl

Okulumuz öğrencileri Ahilik Haftası kutlamaları çerçevesinde hazırlanmış olan Masal Çadırı Etkinliğine katıldılar. Öğrencilerimiz, boyama çalışmaları ve Masal Anlatıcısı ablalarından dinledikleri masalla doyasıya eğlendiler.